yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları mafevkda adetlan bütün değçalışmakenlere bentlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın kesifı yoğunya kapanmasını sağlamaktır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi zahir ki kapılardır. Bu baplar 360 basamak ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye oranlı halde üretilmeleridir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın esnasında eminğin sağlanması ve şayan şekilde tahliyenin gerçekleşmesi ciğerin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın terk edilmesine olanak tanılamar.

Yangın Kapısı Montajı Elbette Bünyelır? Her binanın ehil olduğu vadi ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar tarafından strüktürlmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden henüz bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Muhataralı sınıftaki Yangın Çıkış Kapısı fiilyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Yukarıda zemin düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page